Старши треньорът на Спартак Плевен Тодор Тодоров не смята, че отборът му трябва

...
Старши треньорът на Спартак Плевен Тодор Тодоров не смята, че отборът му трябва
Коментари Харесай

Тодор Тодоров: Не стана здрава битка

Старши треньорът на Спартак Плевен Тодор Тодоров не счита, че тимът му би трябвало да се счита за един от любимците в НБЛ още при започване на сезона. Ето какво показа той след безапелационната победа срещу ЦСКА:

„ Резултатът не е отражение на това, за което ние сме се готвили. Подходихме много отговорно към този мач. На моменти не се получи хубавичко борба, която чакахме. Баскетболно толкоз не може да се проучва и да се приказва за този мач. Единствено се веселя, че успяхме да използван това, за което се бяхме подготвили.

Първото и водещото в селекцията, която сме създали, е химията в тима да е причина за положителни резултати. Естествено, когато един тим побеждава, тя е супер. Надявам се и в сложните моменти да я задържим. Далеч сме от мисълта, че те в даден интервал от сезона няма да дойдат. Опитваме се да бъдем реалисти, да седим на земята и да свършим много работа този сезон.

Говорихме си и преди мача, че в тима има единствено един човек, който е играл баскетболен мач против ЦСКА на професионално равнище, тъй че за тях също имаше мотивация. Радвам се, че успяхме да направляваме мача от самото начало.

Радвам се, че медиите и баскетболната общност дефинират Спартак като любимец. Ние се опитваме да стоим надалеч от тези мисли още при започване на сезона. Важно е да влезеш любимец в плейофите и във финалната фаза на сезона, по тази причина не желаеме да сме с такива настройки и упования. Естествено, имаме високи цели. Искаме да стартираме този сезон от мястото, на което свършихме предния и да надградим над това. Поставихме си цели да се представяме добре, да поддържаме положителната химия и да се опитваме да радваме най-много хората в Плевен, тъй като те имат потребност от това. Използвам случая да ги поканя за другата седмица за мача ни с Левски. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР